Helg! Wihooo ;P

Ja i dag är det fredag och jag var ledig för det var studiedag i skolan, så jag satt och läste New Moon i ca 2 timmar :P DEN ÄR SÅ BRA ! ! ! :D Men sen efter ett tag så ringde min kompis och undra om jag ville bada med henne och en annan kompis ;P (svår fråga not) hehe men jag gick dit så ''bada'' vi i poolen, elr jag var typ den ända som ''bada'' efter som det var så kallt men vi alla doppade ju oss. Ja det var väl den här dagen, jag och min syster har grillat lite marsmellows och nu sitter jag och kollar på Hitch på kanal 5. Åh och på måndag ska jag till tandläkarn :( OH NO !

well well well, byebye !


                                                         


Hemma!

Hej, i går tog vi spruta i skolan för några sjukdomar... iaf jag är sjuk så jag är hemma. Det har bara gjort så att jag har hafft mer tid att läsa TWILIGHT ! ! ! Hit tills har jag läst 12 kapitel vara av 4 idag, men jag ska läsa mer ! ! ! Jag längtar tills jag ska börja läsa New Moon(uppföljaren till Twilight) Och så längtar jag förstås tills New Moon kommer ut på film den 20/11/2009 ! ! ! Twilight finns redan på film har sett den 8 gånger trötnar inte, jag tror jag ska se den igen i morgon kanske :):):) Den e så BRA :D:D:D. WWW.twilightsaga.bloggagratis.se en jätte bra blogg specielt för twilight älskare ! ! !

well well well, ska lägga upp lite bilder på Twilight New Moon och Böckerna sen så ska jag nog fortsätta läsa ! ! ! BYE ! ! !

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Hjälp barn genom din blogg ! ! !



genom att länka till  www.uppdragbarn.se har jag nu gjort så att vattenfall skänker 20 kr. Gör det du med och hjälp världens barn ! ! !

Test ! ! !

Hej svejs här är lite tester jag har gjort :D:D:D

TEST NR:1

  Du är 11% ond!


Du är en aningen ond, fast i smyg!

TEST NR:2

KATT KVINNAN BLEV JAG :D



Kattkvinnan
55%
Spindelmannen
52%
Robin
45%
Stålmannen
42%
Hellboy
35%
Fantomen
34%
Hulken
31%
Wolverine
29%
Batman
28%

TEST NR:3

Du är 0% emo!


Du älskar mjuka fluffiga saker och ditt liv är fantastiskt och rosenskimmrande. Vad är emo? !

Japp det var dom det ;P Nu ska jag nog fortsätta på Boken jag läser nu, som e TWILIGHT! ! ! Elr Om jag kunde dröma som den heter på ´Svenska :):):) /BYE BYE

Twilight ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Hej igen nu kommer lite fakta om Twilight o sånt :):):)



Isabella Swan(Kristen Stewart) Flyttar till sin pappa när hennes mamma träffar en ny kille som är ett baseboll proffs och som då blir tvungen att flytta, och då väljer ju mamman att följa med, men Bella bestämmer sig för att flytta och bo hos sin pappa ett tag, som bor i den lilla staden Forks i Washington. Bella börjar då på en skola i området där det även går några syskon eller ja alla är adopterade av Dr.Cullen/Carlisle. Edward(Robert Pattinson) som är en av syskonen, är även vampyr samt alla hans syskon och adoptiv pappan och adoptiv mamman. Bella faller snabbt för Edward, och han faller snabt i henne, men det finns förstås konsekvenser för en mäniska att vara tillsammans med en vampyr.


Robert Pattinson as Edward Cullen !                                                                


Kristen Stewart as Isabella Swan !



Kella Lutz as Emmett Cullen                                                                    


Nikki Reed as Rosalie Hale/Cullen

        
Jackson Rathbone as Jasper Hale/Cullen (Twin with Rosalie Hale/Cullen)


Ashley Green as Alice Cullen   
  

Peter Facinelli as Dr.Cullen/Carlisle Cullen                                     Elizabeth Reaser as Esme Cullen
 

I'm back !

Heej nu är jag till baka igen ! ! ! Så jag ska försöka att blogga så mycket som möjligt. Jaja men jag har i alla fall sett VÄRLDENS BÄSTA FILM TWILIGHT ! ! !! ! ! ! ! ! !!! ! ! ! !! !! ! !! ! !! ! ! ! !! ! ! ! !!! ! ! Så efter detta inläg så lägger jag in lite om twilight och karaktärerna och så... så ja / Skriver VÄLDIGT snart - Bea

RSS 2.0