Gratismode !

Hej blev nydligen medlem på gratis mode.se som är en sida där man sammlar poäng och när man har sammlat tillräckligt så kan man byta poängen mot present kort för t.e.x 500 kr på H&M

Gå in här för att få 50 poäng gratis ---> http://www.gratismode.se/?c=61098 


Katterna

Hej här kommer bilderna på katternar( ops taget med mobilerna så inte jätte bra skärpa kanske)

Missan




Nisse


Midsommar

Heej, sen senast jag skrev så har jag varit på semster :), i Lettland (Yurmala) En bad ort ! Jätte härligt! Jag har även läst klart Eclipse som var BRAAAAAAAAAAAAA MER ÄN BRA, ASSÅ DET ÄR SÅ SVÅRT ATT BESKRIVA HUR BRA/JÄTTE BRA/ FANTASTISK!!! DEN E SÅ LÄS DEN ! Nu är jag på bok 4-Breaking Dawn, har läst ungefär lite mer en halva, kan inte fatta att jag snart har läst alla 4 böckerna, men sen så ska jag läsa alla 4 böckerna på engelska :) ! ! ! Breaking Dawn hit tills har varit så HIMMLA BRA ! ! ! MER EN HIMMLA BRA ! ! ! Okej ni fattar nog att jag tycker den är VÄLDIGT BRA, jag tror jag tycker att 4:an är den bästa av dom 4, men dom andra kommer jätte kort under :) Aja nu ska jag sluta skriva och kanske typ spela The sims 3, men snart ska vi äta midsommar middag, och MASSA jordgubbar ;P  Och sory men jag blir tvungen att lägga upp katt bilderna nästa gång, har inte riktigt hafft tid att lägga upp dom.

                                                                         GLAD MIDSSOMAR ! ! !
Renesmee Cullen, Edward och Bellas barn, som hon
får i bok nummer 4 ! ! !



                                                        
                                                                                                                           

Tisdag :)

Heej! Jag har ju vart hos tandläkarn, och det gick bra :) Lucky me :P, men det har inte hännt så mycket jag och min kompis Isa var knäppa i skolan, som vanligt! Men nu sitter jag och läser Eclipse! Har läst klart New Moon som var JÄTTE BRA, bättre en JÄTTE BRA men det finns typ inget ord för hur bra den var! Och är! Men somsagt nu läser jag Eclipse, och den kommer säkert vara lika bra som New Moon. Aja nästa inlägg så kommer jag lägga upp lite bilder på mina katter.                                                                                                       
                                                                                                      

RSS 2.0