*host*

Typ hela veckan har jag vart hemma och vart förkyld. Det ända posetiva med att vara sjuk är att man slipper skolan :P. Nu sitter jag och lysnar på www.spotify.com (jätte bra sida för såna som gillar musik) tyvär kan man inte ladda ner musiken till sin mp3. Idag skulle jag igäntligen gå på en FEST men jag är sjuk så jag kan inte;(, men jag kanske ska på bio med min syrra imorgon och se WILDCHILD! Den värkar välldigt bra :D.
                                                      /skriver snart!!!!!!


Kaaaaaaallllllttttttt

Skolan är som vanligt tråkiiiiig, Det som har ändrats är kanske att det har blivit mycket kallare! Under helgen var jag och handlade. Jag handlad för det mesta t-shirtar. Sen har jag spelat data :P
                                                                                  / Se ya


Borring!

Nu är  det måndag igen, och det är dags för skolan. I skolan hände inte mycket, förutom att brand alarmet gick igång fast det var ingen brand :P Så det ända jag kan säga om den här skol dagen var att den var välldigt välldigt borring!


Shopping!

                                                                            Söndag

Jag vaknade och körde lite data. Sedan hjälpte jag till att städa, och som belöning blev det SHOPPING! Vi åkte till Skärholmen, där jag köpte två ur söta t-shirtar från New Yorker, Smycken från glitter som present till en kompis och en jätte fin svart BjörnBorg väska från accent. Nu sitter jag här och kollar på tråkig tv och ska snart spela lite data spel

                                                                           Skriver Snart Igen!


Fest!

I helgen har det vart fest Fest o FEST! På fredagen var det hos min kompis Alex. Vi åt goda hamburgare och sjöng Lips (as kul!). Jag hade på mig en fin lila stickad klänning från NewYorker med ett brett bälte och leggings.Sedan  var det lördag och då var det hos min kompis Magda. Vi  åt god wook med konstiga nudlar =P , vi körde roliga lekar och hade jätte kul! På festen hos magda hade vi kul även på andra sätt. Min kompis Vickan uderhöll sig själv med en stor lava-lampa, Jag, Alex och Maja irreterade oss på en kille som ringde Maja HELA tiden, medanst dom andra körde charader. Och det var den helgen det =) men det kommer flera!

                                                                       Skriver Snart Igen! 

RSS 2.0